Înapoi (Specializări master)

Sisteme Informatice în Îngrijirea Sănătății

Care-i schema la masterul de sănătate?? În primul rând, acest program de studii este în limba română, spre deosebire de masterele AES, SE, ML, Cloud & IoT sau IT.

Ca oricare alt master de la AC, în fiecare semestru, vei avea o materie de research, unde vei aprofunda noțiunile teoretice de la celelalte materii. Vorbim imediat și despre ele, dar stai să o lămurim pe-asta cu cercetarea. Aici vei citi articole de specialitate, le vei analiza, compara și vei 'cerceta' și tu la rândul tău! Ce zici? Sună bine, nu?

Pe lângă partea de research, mai ai 4 materii, dintre care minim una opțională. Partea bună e că și materiile opționale sunt obligatorii! În primul semestru, vei avea de ales două opționale, pe lângă Evidența electronică a stării de sănătate și Bioinformatică și modelare statistică. Începând cu semestrul II, vei decide doar câte un opțional pe semestru, așa cum poți vedea și în planul de învățământ.

Dacă te uiți atent peste planul de învățământ, vei vedea că există și o parte alocată 'practicii' de la master. Asta nu înseamnă că te vei angaja pe undeva pe post de cercetător, hai să nu ne grăbim! Citește aici mai multe detalii și vezi că nu e așa complicat cum sună!

Ca să-ți faci o idee despre materiile pe care le poți aprofunda la acest master, aruncă o privire peste figura asta:

Materiile de la Sisteme Informatice în Îngrijirea Sănătății
Materiile de la Sisteme Informatice în Îngrijirea Sănătății