Înapoi (Specializări master)

Tehnologii Informatice

Care-i faza cu masterul Tehnologii Informatice? Lucrurile stau în felul următor: totul e fain și simplu, masterul fiind unul în limba română! De asemenea, e singurul master de la domeniul Informatică.

În fiecare semestru, vei avea o materie de cercetare, unde vei aprofunda noțiunile teoretice de la celelalte materii. Vorbim imediat și despre ele, dar stai să o lămurim pe-asta cu cercetarea. Aici vei citi articole de specialitate, le vei analiza, compara și vei 'cerceta' și tu la rândul tău! Ce zici? Sună bine, nu?

Pe lângă partea aceasta, mai ai 4 materii, unele dintre ele pe care ți le alegi chiar tu. În fiecare semestru, minim două materii sunt comune, nu poți alege altele pentru că mai potrivite decât ele nu există, însă poți opta pentru celelalte. Verifică planul de învățământ, dar și fișa fiecărei discipline opționale înainte de a lua o decizie! Găsești toate informațiile aici.

Dacă te uiți atent peste planul de învățământ, vei vedea că există și o parte alocată 'practicii' de la master. Asta nu înseamnă că te vei angaja pe undeva pe post de cercetător, hai să nu ne grăbim! Citește aici mai multe detalii și vezi că nu e așa complicat cum sună!

Ca să-ți faci o idee despre materiile pe care le poți aprofunda la acest master, aruncă o privire aici:

Ce poți învăța la masterul TI?
Ce poți învăța la masterul TI?